Wiki Connect Conference 2024/Водич за учеснике

Извор: Викимедијина заједница Републике Српске

Baner za sajt Teslic.png

!
!
!
Почетна страна
Пријава
Водич за учеснике
Програм
ПодршкаЛокација

Вики конект је седма годишња конференција Викимедијине заједнице Републике Српске под називом посвећена окупљању Викимедијанаца и Википедијанаца из Републике Српске, Федерације БиХ и региона. Конференција се одржава у Бањи Врућици, Теслић, у периоду од 14. до 16. јуна 2024. Догађај организује Викимедијина заједница Републике Српске уз финансијску подршку Задужбине Викимедије.

Све програмске активности ће бити реализоване у конференцијској сали хотела „Кардиал”, у ком ће учесници бити и смјештени за вријеме трајања конференције.

Хотел „Кардиал” [1]
Петра Јокића,
74273 Бања Врућица,
Босна и Херцеговина

Учешће на конференцији

  • Право учешћа на конференцији имају искључиво регистровани учесници.
  • Присуство регистрованих учесника конференцијским активностима је обавезно.

Заштита личних података

Ваши лични подаци, неопходни у сврху пријаве учешћа, ће бити кориштени искључиво од стране организационог тима Викимедијине заједнице Републике Српске и неће бити прослијеђивани трећим, правним или физичким лицима. У току конференције, радионице и активности ће бити у више наврата фотографисане у сврху архивирања догађаја. Биће уважене жеље оних особа које су током пријаве истакле да не желе да буду фотографисане.

Политике понашања

Викимедијина заједница Републике Српске, домаћин и организатор, као и Задужбина Викимедије, која финансира догађај, посвећени су организовању догађаја без узнемиравања учесника, без обзира на пол, инвалидитет, физички изглед, године старости, расу, етничку припадност, политичку припадност, национално поријекло или религију. Никакав облик узнемиравања учесника догађаја неће бити толерисан. Узнемиравање укључује, али није ограничено на увредљиве вербалне коментаре, физичке нападе и провоцирање сукоба. Ако се учесник понаша у супротности са наведеним правилима, организатори могу да предузму било коју акцију коју сматрају прикладном, укључујући упозорење починиоцу или искључење са догађаја. Ако вас малтретирају, приметите да је неко други узнемираван или имате било каквих других проблема, молимо Вас да одмах контактирате члана особља догађаја.