Еду Вики семинар 2024/Водич за учеснике

Извор: Викимедијина заједница Републике Српске

Seminar za nastavnike.png

Почетна страна
!
!
!
Програм
Регистрација
Смјештај и простор
Водич за учеснике
Подршка

Основни подаци

Еду Вики семинар је семинар намијењен професорима и свим заинтересованим просвјетним радницима. Догађај је дио Викимедијиног Еду Вики програма.

Семинар се одржава од 6. до 8. јуна 2024. године у Палама.


Учешће на семинару

  • Право учешћа на семинару имају искључиво регистровани учесници.
  • Присуство регистрованих учесника конференцијским активностима је обавезно.

Заштита личних података

Ваши лични подаци, неопходни у сврху пријаве учешћа, ће бити кориштени искључиво од стране организационог тима Викимедијине заједнице Републике Српске и неће бити прослијеђивани трећим, правним или физичким лицима.

У току конференције, радионице и активности ће бити у више наврата фотографисане у сврху архивирања догађаја. Биће уважене жеље оних особа које су током пријаве истакле да не желе да буду фотографисане.

Политика понашања

Викимедијина заједница Републике Српске, домаћин и организатор, као и Задужбина Викимедије, која финансира догађај, посвећени су организовању догађаја без узнемиравања учесника, без обзира на пол, инвалидитет, физички изглед, године старости, расу, етничку припадност, политичку припадност, национално поријекло или религију. Никакав облик узнемиравања учесника догађаја неће бити толерисан.

Узнемиравање укључује, али није ограничено на увредљиве вербалне коментаре, физичке нападе и провоцирање сукоба. Ако се учесник понаша у супротности са наведеним правилима, организатори могу да предузму било коју акцију коју сматрају прикладном, укључујући упозорење починиоцу или искључење са догађаја. Ако вас малтретирају, приметите да је неко други узнемираван или имате било каквих других проблема, молимо Вас да одмах контактирате члана особља догађаја.

Контакт особе

  • Доц. др Вук Вучетић: 065/209-199, vuceticvuk@yahoo.com
  • Мирјана Петковић: 065/319-572, mirjana.petkovic15@gmail.com