Wikimedia Start Republika Srpska 2021/Водич за учеснике

Извор: Викимедијина заједница Републике Српске

Con 2021 Baner.png

Почетна страна
!
!
!
Програм
Регистрација
Смјештај и простор
Водич за учеснике
Подршка

НАПОМЕНА: Све активности ће бити реализоване у складу са препорукама и наредбама Републичког штаба за ванредне ситуације, Светске здравствене организације и Задужбине Викимедије у вези са пандемијом вируса Ковид 19. Поштовање прописаних мјера је обавезујуће за све учеснике. Будимо одговорни!

Основни подаци

Wikimedia Start Republika Srpska 2021 је четврта годишња конференција Викимедијине заједнице Републике Српске посвећена окупљању Викимедијанаца и Википедијанаца из Републике Српске и сусједних земаља.

Конференција се одржава од 4. до 6. јуна 2021. године у Вишеграду.

Сви учесници конференције Wikimedia Start Republika Srpska 2021 ће бити смјештени у Хотелу Вишеград.

Учешће на конференцији

  • Право учешћа на конференцији имају искључиво регистровани учесници.
  • Присуство регистрованих учесника конференцијским активностима је обавезно.

Заштита личних података

Ваши лични подаци, неопходни у сврху пријаве учешћа, ће бити кориштени искључиво од стране организационог тима Викимедијине заједнице Републике Српске и неће бити прослијеђивани трећим, правним или физичким лицима.

У току конференције, радионице и активности ће бити у више наврата фотографисане у сврху архивирања догађаја. Биће уважене жеље оних особа које су током пријаве истакле да не желе да буду фотографисане.

Политика понашања

Викимедијина заједница Републике Српске, домаћин и организатор, као и Задужбина Викимедије, која финансира догађај, посвећени су организовању догађаја без узнемиравања учесника, без обзира на пол, инвалидитет, физички изглед, године старости, расу, етничку припадност, политичку припадност, национално поријекло или религију. Никакав облик узнемиравања учесника догађаја неће бити толерисан.

Узнемиравање укључује, али није ограничено на увредљиве вербалне коментаре, физичке нападе и провоцирање сукоба. Ако се учесник понаша у супротности са наведеним правилима, организатори могу да предузму било коју акцију коју сматрају прикладном, укључујући упозорење починиоцу или искључење са догађаја. Ако вас малтретирају, приметите да је неко други узнемираван или имате било каквих других проблема, молимо Вас да одмах контактирате члана особља догађаја.

Контакт особе

  • Бојана Подгорица: 065/089-774, bpodgorica@gmail.com
  • Јелена Сарић: +381(0)64/2202397, jelenasara12@gmail.com.