Wikimedia Start Republika Srpska 2019/Регистрација — разлика између измена

Извор: Викимедијина заједница Републике Српске
(--)
(--)
Ред 1: Ред 1:
 
{{Шаблон:Конференција2019}}
 
{{Шаблон:Конференција2019}}
  
Ускоро више информација.
+
Да бисте узели учешће у конференцији '''Wikimedia Start Republika Srpska 2019''', потребно је да одвојите неколико минута за попуњавање пријавног обрасца, који можете пронаћи на сљедећем линку:
 +
 
 +
 
 +
<center>[https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP9sNfuyGCAPf6VVY5OpPU2ikePX_ibFSnTuHkJ-4SEA6QOA/viewform <span style="color:#4684B4">'''Регистрација за учешће у конференцији Wikimedia Start Republika Srpska 2019'''</span>].</center>
 +
 
 +
 
 +
<center>Рок за регистрацију учесника је '''31. март 2019. године'''.</center>
 +
 
 +
== Важне напомене ==
 +
 
 +
*Ваше боравак на Јахорини организоваће и платити Викимедијина заједница Републике Српске (захваљујући покровитељству Задужбине Викимедије), користећи информације дате у обрасцу за регистрацију.
 +
 
 +
*Трошкове Вашег путовања до мјеста догађаја ће, такође, финансирати Викимедијина заједница Републике Српске. Наш организациони тим ће Вас контактирати у вези са организацијом путовања, одмах по завршетку рока за регистрацију.
 +
 
 +
'''Стипендија покрива:'''
 +
*путовање;
 +
*смјештај;
 +
*оброке;
 +
*боравишне таксе;
 +
*учешће у догађају.
 +
 
 +
== Предавачи ==
 +
Поред стипендија за учеснике у конференцији, планирана је додјела стипендија одређеном броју предавача, чије пријаве буду одобрене од стране Организационог одбора Викимедијине заједнице Републике Српске.
 +
 
 +
[[Категорија:Wikimedia Start Republika Srpska 2019]]

Измена од 5. март 2019. у 22:45

CON baner.png

Почетна страна
!
!
!
Програм
Регистрација
Смјештај и простор
Водич за учеснике
Подршка

Да бисте узели учешће у конференцији Wikimedia Start Republika Srpska 2019, потребно је да одвојите неколико минута за попуњавање пријавног обрасца, који можете пронаћи на сљедећем линку:


Регистрација за учешће у конференцији Wikimedia Start Republika Srpska 2019.


Рок за регистрацију учесника је 31. март 2019. године.

Важне напомене

  • Ваше боравак на Јахорини организоваће и платити Викимедијина заједница Републике Српске (захваљујући покровитељству Задужбине Викимедије), користећи информације дате у обрасцу за регистрацију.
  • Трошкове Вашег путовања до мјеста догађаја ће, такође, финансирати Викимедијина заједница Републике Српске. Наш организациони тим ће Вас контактирати у вези са организацијом путовања, одмах по завршетку рока за регистрацију.

Стипендија покрива:

  • путовање;
  • смјештај;
  • оброке;
  • боравишне таксе;
  • учешће у догађају.

Предавачи

Поред стипендија за учеснике у конференцији, планирана је додјела стипендија одређеном броју предавача, чије пријаве буду одобрене од стране Организационог одбора Викимедијине заједнице Републике Српске.